Ubrzajte rast svog poslovanja pomoću najpopularnijih usluga mapiranja na svetu

Globalna pokrivenost, ažurirani podaci, veliki broj korisnika uključenih u unapređivanje proizvoda – sve to dobijate zahvaljujući Google mapama. Pogledajte zašto je vredno sarađivati sa Google Partnerom i otkrijte asortiman proizvoda zasnovanih na platformi Google Maps.

Za šta možete koristiti proizvode Google Maps platforme?

Platforma Google Maps je 17 API-ja okupljenih u 3 proizvoda – Mape, Rute, Lokacije – koji Vam omogućavaju da fleksibilno gradite rešenja zasnovana na prostornim podacima

Mape

„Stavke“ za korišćenje u aplikaciji ili web lokaciji. Možete koristiti, npr., Street View, satelitske slike i auto-complete tekst.

U mogućnosti ste da dodate interaktivne ili statične mape na svoju web lokaciju, prilagodite ih profilu Vaše kompanije i tako pružite klijentima najkorisnije informacije.

Rute

Izračunajte optimalne rute, uzimajući u obzir informacije o trenutnom obimu saobraćaja i vremenu potrebnom za prelazak izabranog puta automobilom, peške ili biciklom.

Zahvaljujući korišćenju ruta, imate kompletan skup podataka o rutama koje možete da delite sa svojim primaocima ili klijentima.

Lokacije

Pomoću ove funkcije obezbedićete pristup detaljnim informacijama kao što su ime, adresa, recenzije, kontakt detalji, radno vreme, opis preduzeća itd.

Takođe možete koristiti, između ostalog, zanimljive predloge mesta i adresa dok unosite informacije.

Iskoristite naše znanje i iskustvo

Rast i inovacije

Zajedno sa Vama razvijamo strategiju rasta Vašeg poslovanja. Zahvaljujući mnogim implementacijama u industrijama kao što su transport, bankarstvo, osiguranje, trgovina ili e-trgovina, znamo šta najbolje funkcioniše u datom sektoru.

Rešenja prilagođena vašim potrebama

Iskoristite naše znanje i iskustvo da kreirate rešenja prilagođena stvarnim potrebama Vašeg poslovanja. Na raspolaganju su Vam i gotova rešenja zasnovana na lokacijskim uslugama.

Kontrola nad poslovanjem

Imate pristup trenutnim troškovima Google Maps Platforme, koje možete lako prilagoditi svojim potrebama. Možete da proverite prognozu korišćenja i detaljne izveštaje o korišćenju i troškovima – to Vam omogućava da bolje upravljate svojim naknadama za licence.

Iskoristite naše znanje i iskustvo

 • Mi smo Google Partner od 2015.godine
 • Imamo najviši status Google Cloud Premier partnera
 • Mi smo jedini Poljski Premier Partner u oblasti Google Maps
 • Poslujemo u Poljskoj i u Centralnoj i Istočnoj Evropi.
Naš tim se sastoji od sertifikovanih stručnjaka:

 • Professional Cloud Architect Certification
 • Professional Cloud Security Engineer
 • Maps Technical Fundamentals Credential

Oni su nam ukazali svoje poverenje

Naše usluge koriste kompanije koje se bave različitim delatnostima:

 • transport i logistika
 • bankarstvo
 • osiguranje
 • trgovina i e-trgovina
 • nekretnine
 • javne ustanove

Niste sigurni odakle da počnete? Od razgovora sa nama!

Razgovarajmo o potrebama Vašeg poslovanja i prethodnom iskustvu sa mapama.

Pružićemo Vam detaljne informacije o partnerstvu, popustima i savetovati koje rešenje će biti najbolje za Vas i kako platforma Google Maps može da podrži Vaše poslovanje.

  Naziv firme (potreban)

  Ime i prezime (potreban)

  Email adresa (potreban)

  Telefonski broj

  Broj lokacija

  Tvoja poruka

  Kontrolor Vaših ličnih podataka je Globema Adria doo sa registrovanim sedištem u Beogradu. Imate pravo na pristup svojim ličnim podacima, pravo da ih ispravite, pravo da ograničite njihovu obradu, pravo na brisanje podataka i prenosivost podataka, kao i pravo na prigovor na obradu Vaših ličnih podataka. Detaljne informacije o obradi Vaših ličnih podataka nalaze se u Politici privatnosti (Privacy Policy).

  Ko smo mi i zašto je vredno verovati našem iskustvu?

  Znamo sve o mapama i mrežama!

  Globema je vodeći provajder specijalizovanih geoprostornih rešenja, kao i IT proizvoda i usluga. Kreiramo i razvijamo aplikacije za upravljanje mrežnim sredstvima i zaposlenima na terenu, nudimo i usluge mapiranja i lokacije, integracije između sistema, analize AI/ML metodama, digitalizaciju.

  Kontaktirajte nas!

  Pozovite nas na 381 64 36 00250 ili nam pišite na sledeću adresu: