7 razloga zašto biste trebali sarađivati sa Google Premium partnerom

Razmišljate o korišćenju Google mapa za detaljne analize Vaših lokacija? Da li ste se već susreli sa Google Maps mesečnim kreditom od 200 USD i treba Vam dodatna pomoć?

Vreme je za sledeći korak – proširite svoje poslovanje pomoću Google mapa! Možete to pokušati sami, ali je mnogo sigurnije rešenje angažovati iskusnog Google Maps partnera koji će vam pružiti lokalnu podršku u svakoj fazi postupka.

1. S nama ćete efikasnije postići svoje poslovne ciljeve – imamo iskustvo u odabiru adekvatnih GMP (Google Maps Platforms) proizvoda i njihovih primena, sa Google-om poslujemo od 2012. godine.

2. Plaćajte manje – u slučaju povećanja potrošnje Google Mapa (preko 500 hiljada upita mesečno), u saradnji sa partnerom, ostvarite dodatne popuste i pristup do svih 7 nivoa cena.

3. Kontrolišite svoje troškove – uvid u trenutne troškove Vam omogućava da kontrolišete upotrebu usluga i na taj način uštedite. Takođe, možete predvideti troškove i generisati izveštaj o potrošnji.

4. Plaćajte kako želite – mesečno, tromesečno, godišnje – kako Vama odgovara.

5. Ne trošite vreme i posvetite se Vašim potencijalnim korisnicima – pružamo pomoć za prilikom integracije mapa na Vaš website

6. Imate našu lokalnu podršku – jednostavno, ne čekajte odgovor na mail ili povratni poziv! Razgovaraćemo sa Vama direktno i daćemo Vam koristan savet na lokalnom jeziku

7. Mali bonus – Redovno Vas obaveštavamo o novostima i promenama kako biste uvek bili u toku i korak ispred konkurencije.

Kontaktirajte nas!

Ostavite nam kontakt kako bismo zajedno utvrdili najbolji put razvoja za vaše poslovanje.

  Naziv firme (potreban)

  Ime i prezime (potreban)

  Email adresa (potreban)

  Telefonski broj

  Broj lokacija

  Tvoja poruka

  Kontrolor Vaših ličnih podataka je Globema Adria doo sa registrovanim sedištem u Beogradu. Imate pravo na pristup svojim ličnim podacima, pravo da ih ispravite, pravo da ograničite njihovu obradu, pravo na brisanje podataka i prenosivost podataka, kao i pravo na prigovor na obradu Vaših ličnih podataka. Detaljne informacije o obradi Vaših ličnih podataka nalaze se u Politici privatnosti (Privacy Policy).