Skip to main content

Vodič i saveti za korišćenje Google My Business-a

By April 26, 2021Uncategorized
gmb_guide

Google My Business je idealno rešenje kako za male tako i za velike kompanije koje pružaju različite usluge na lokalnom ili globalnom nivou. Ovaj alat Vam može pomoći da dosegnete do potencijalnih kupaca, koristeći Vaše prisustvo na internetu – u Google pretrazi i Google mapama. Kada korisnici pretražuju proizvode ili usluge slične Vašim, pronaći će ažurirane informacije o Vašim lokacijama i ponudi. Da biste bili vidljivi na Internetu na ovaj način, nije neophodno da imate sopstveni web sajt!

Koje su prednosti Google My Business-a?

Kada koristite GMB, omogućavate korisnicima Google pretrage i Mapa da pronađu Vašu kompaniju. Ovo je važno jer se više od 90% svih pretraga na Internetu vrši uz pomoć Google pretrage (izvor: gs.statcounter.com).

Zahvaljujući GMB-u, korisnici ne samo da prvo saznaju o Vašoj kompaniji, već dobijaju i detaljne smernice do Vaših fizičkih lokacija. Pogledajte kako možete koristiti svoju GMB platformu da biste postigli najbolje poslovne rezultate!

Naša kompanija je mala

Napravili smo vodič o Google My Business-u i njegovim zanimljivim karakteristikama. Uz naše savete, kreiranje Vaše GMB platforme biće jednostavno i lako  ?

Naša kompanije je velika, ima mnogo poslovnica

Vaša kompanija je velika i neophodno je organizovati poslovanje na više različitih lokacija istovremeno? Deluje Vam komplikovano pojedinačno ažuriranje podataka za svaku lokaciju? Oduzima Vam mnogo vremena praćenje promena, komentara kupaca ili različitih listinga vezanih za Vaše poslovanje?

Rešenje za Vas je BLS – Business Location Services (Lokacijski bazirani servisi).

Šta je Business Location Services?

BLS je kompleksno rešenje za upravljanje podacima o različitim lokacijama, namenjeno preduzećima kao što su supermarketi, benzinske pumpe, lanci prodavnica, restorani, finansijske institucije ili poštanske usluge.

Kako funkcioniše?

Dok su Vaša jedina briga podaci o lokacijama, u Vašem internom sistemu, mi se brinemo da ih ažuriramo u Google pretrazi, Mapama i Google My Business-u.

Centralizovano upravljanje objavama Vaše kompanije na Internetu osigurava njihovu ispravnost i blagovremenost. Kupcima omogućava vidljivost Vaše kompanije. Kupci su takođe precizno upućeni na Vaše fizičke lokacije tokom radnog vremena i imaju lak pristup broju telefona kako bi Vas kontaktirali. Sve ovo rezultira većim brojem posetilaca na Vašim fizičkim lokacijama i web sajtu, kao i većim zadovoljstvom kupaca. Dobro organizovani podaci na Google-u podržavaju višekanalnu (omnichannel) strategiju koja kupcima pruža integrisano korisničko iskustvo.

Koje su prednosti?

Dobijate više potencijalnih kupaca i štedite svoje vreme. Ne morate sami da upravljate Google My Business-om, jer Vam BLS obezbeđuje naše znanje, iskustvo i partnerstvo sa Google-om. Naši BLS stručnjaci upravljaju desetinama hiljada lokacija širom sveta. Savladali su sve tehnike i trikove, od kreiranja prvog posta, preko kategorizacije, do preuzimanja unosa na Google-u.

bls-eng

Zakažite demo!

Kontaktirajte nas